Производители

Размери

Общите Условия за използване на електронния магазин siena.oursp.info.

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Сиена” ЕООД  от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн siena.oursp.info (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Siena.oursp.info (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия". 

"Сиена” ЕООД  е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр. Бургас 8000, ж.к. МЕДЕН РУДНИК, бл. 53, вх. В, ет. 6, ап. 65 и ЕИК по БУЛСТАТ: BG 147106196;

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в Siena.oursp.info стоки, не е необходимо първо да се регистрирате. Вие можете за закупите дадена стока и без регистрация.

Независимо от избора Ви, преди покупката следва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail и телефон(и) за връзка. При условие, че сте решили да се регистрирате е необходимо е да изберете и парола. Регистрацията ще Ви улесни при бъдещо ползване на нашите услуги, също така лесно ще проследите поръчката си. Също така ако се регистрирате, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката.

Преди да приключите с поръчката е необходимо да отбележите  "Съгласен съм с "Общите условия", като по този начин се  извършва електронно изявление от Ваша страна по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларирате, че сте запознати с настоящите "Общи условия" и ги приемате.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които Siena.oursp.info получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Siena.oursp.info гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. 

 

 

 

 

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начин на доставка и начин на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас e-mail ще получите потвърждение със същата информация. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия профил.


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА


Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Siena.oursp.info има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Siena.oursp.info има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Siena.oursp.info се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващото  изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка чрез Пощенски Паричен Превод: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.